ANTIDARK introduserer den unike Cuscino-pendelen

14. juli 2022
ANTIDARK introduserer den unike Cuscino-pendelen
Trenger du en karakteristisk, minimalistisk og tidløs lyskilde til interiøret ditt? Så har vi veldig gode nyheter! ANTIDARK har nemlig lansert et nytt design som innkapsler alt dette og mer til.

ANTIDARK brenner for å skape den rette belysningen og stemningen, hvor design, kvalitet og funksjonalitet skal gå opp i en høyere enhet. Med mer enn 25 års erfaring innen belysning, klarer de å designe lamper for alle slags rom, både utendørs og innendørs, slik at det blir behagelig og koselig å være i – samtidig som designene deres skal komplementere og fremheve resten av innredningen. Designet deres er forankret i den skandinaviske designtradisjonen med fokus på enkelhet, funksjonalitet og estetikk. Det har de nok en gang fått til med et av sine nyeste design, Cuscino, som er innbegrepet av nordisk, stilrent og moderne design med et tidløst uttrykk som vil overleve generasjoner.

Cuscino-pendelen er en lampe som på grunn av sitt enkle og klassiske design kan integreres i både de tradisjonelle og moderne interiørstilene, hvor den tilfører en anstrengt eleganse som vil få rommet til å skille seg ut. Den unike glasspendelen har et mykt og avrundet formspråk som bidrar til det elegante utseendet i rommet. Lampen består av en melkehvit munnblåst glasskjerm i høy håndverkskvalitet, kombinert med de fineste messingdetaljene som vakkert fullfører lampen og gir den et tidløst og stilig utseende, som gjør den like dekorativ som den er funksjonell i interiøret.

Cuscino kommer i to størrelser, som du både kan bruke alene i den koselige lesekroken eller ved siden av sengen – eller du kan med fordel kombinere flere pendler med hverandre i ulike størrelser over spisebordet eller på kjøkkenet på en rekke eller i en dekorativ klynge i entreen eller i det mørke hjørnet – det er kun fantasien som setter grenser for Cuscino.

Se begge Cuscino-pendlene her