Como fra Dyberg Larsen i ny, moderne og unik fargekombinasjon!

30. juni 2022
Como fra Dyberg Larsen i ny, moderne og unik fargekombinasjon!
Ønsker du å bringe en koselig, varm og hjemmekoselig stemning inn i innredningen din? Da har vi gode nyheter! Fordi danske Dyberg Larsen har nettopp lagt til en rekke nye lamper til en av sine unike lampeserier; Como.  

Det danske belysningsmerket har designet unike lamper som siden stiftelsen i 2011 har vært dypt forankret i den skandinaviske designtradisjonen med sine rene linjer, strømlinjeformede og minimalistiske uttrykk og bruk av svarte og hvite nyanser. Dyberg Larsen har et bredt sortiment av utsøkte lamper til både innendørs og utendørs som lett kan passe inn i de fleste innredningsstiler, noe som også gjelder de nye Como-lampene.

Med Como-serien har Dyberg Larsen nok en gang klart å skape noen unike og iøynefallende lamper som tydelig reflekterer deres unike design-DNA med de elegante, rene linjene og den skandinaviske stilen som gjør at de skiller seg ut i interiøret. Como-serien består i dag av en gulvlampe, en pendel og en langbordspendel, sistnevnte også tilgjengelig i svart metall. I 2022 kommer nå også hele serien i kombinasjonen smoke/messing, som får lampen til å ose av varme, hygge og velvære som siver inn i resten av rommet.

Como-lampene kan plasseres hvor som helst i hjemmet, der de lyser opp rommet på mer enn én måte på grunn av den pene messingen og de røkte lyskildene. Til tross for at lyskildene er synlige, sørger det røkte glasset for at lyset ikke blender for deg og dine gjester, slik at du trygt kan plassere både pendelen og langbordspendelen over spisebordet og gulvlampen i den koselige lesekroken din, og bare nyte den flotte og behagelige belysningen. Uansett plassering er du garantert en moderne, estetisk og funksjonell belysningskilde, som vil pryde innredningen din og skape blikkfang i mange år.

href=https://www.lampemesteren.no/msearch?q=como+dyberg+larsen&groups_1467_170712=[170738]>Se hele Dyberg Larsens Como-serie i smoke og messing her