Frandsen tilføyer spennende nye design til Butterfly-serien

16. juni 2022
Frandsen tilføyer spennende nye design til Butterfly-serien
Vi får sommerfugler i magen ved tanken på det danske designselskapet Frandsen og deres head of design Toni Rie har nettopp introdusert en rekke fantastiske nye lamper til deres nåværende Butterfly-familie.

Toni Rie designet de første lampene til Butterfly-serien i 2021, hvor den kun bestod av pendler – men allerede i 2022 har vi vært så heldige å få enda flere lamper til samlingen. I 2022 består serien derfor nå også av bordlamper, gulvlamper og en pendel i en spennende større utgave. Alle de nye lampene bærer også preg av de eksisterende lampene med den samme karakteristiske lampeskjermen, som i tillegg til å være inspirert av den skandinaviske designtradisjonen, også er sammensatt av to halve kupler som vender mot hverandre, noe som gjør lampen spesielt bemerkelsesverdig i innredningen.

Alle lampene har også et snev av uanstrengt eleganse og minimalisme, da de enkelt kan integreres i både tradisjonelle, moderne eller vintage-inspirerte innredningsstiler. Her kan de forskjellige modellene plasseres hvor som helst, der ved siden av sengen eller sofagruppen, i vinduskarmen eller over spisebordet bare er noen av de mest åpenbare plasseringene.

I den øverste kuppelen på lampeskjermen er det flere diskrete hull som gjør at lyset spres på en myk, behagelig og blendingsfri måte, noe som klarer å skape en koselig og tilbakelent atmosfære i de gitte omgivelsene.

Alle de nye lampene kommer i de gjenkjennelige Tan Grey, Steel Blue, Pale Green, Red og Green samt en ny Chrome-farge – så det er definitivt en nyanse som kan matche stilen din. Dekorer hjemmet ditt med en unik Butterfly-lampe, som ikke bare fungerer som en lyskilde, men også som et dekorativt innredningselement som aldri går av moten.  

Se hele den flotte Butterfly-serien fra Frandsen her