Grått er det nye svarte! - Les om Asteria Ultimate Grey her!

28. april 2022
Grått er det nye svarte! - Les om Asteria Ultimate Grey her!
Den legendariske lampen fra Umage, kalt Asteria, er nå tilbake – men denne gangen i en ny farge, som er helt eksklusiv. Umage har i samarbeid med oss her pån Lampemesteren lansert en helt ny nyanse, som selges eksklusivt hos oss. Nyansen finner du på deres fantastiske og klassiske Asteria-pendel, og er en vakker og utsøkt grå, som de har valgt å døpe «Ultimate Grey.»

I tillegg til den fantastiske og moteriktige fargen som virkelig spiller inn i nåtidens stilarter og innredningstyper, byr den vakre Asteria Pendel Ultimate Grey også på nedtonede detaljer. Der den originale lampen fra Umage brukte messing, bruker den nye fargen kun svart – noe som gjør lampen enda mer allsidig i bruken i ulike innredninger, samt lar den grå fargen virkelig tale for seg selv.

I bunnen av den slanke formen, som vi allerede kjenner fra Asteria-serien, sitter en diffusor som skjuler den innebygde LED-kilden og myker opp lampens lys. Designet fra den opprinnelige lampen er stort sett urørt, og derfor er den nye fargevarianten like elegant som forgjengeren. Formen er slank, og den henger vektløst i rommet over både spisebord, gang, kjøkkenøyer og arbeidsplasser.

Selve lampens lys er like allsidig som selve lampen. Den innebygde LED-lyskilden lyser nøytralt med 3000K, som kan beskrives som varmhvitt – og det varme hvite lyset gir lampen hele 1300 lumen. Lysintensiteten er god, og Asteria-pendelen er derfor fantastisk til puslespill ved sofabordet, tegninger og papirer på kontoret og mat i spisestuen – og skulle det oppstå hygge, og skulle kvelden kalle på romantisk lys, så er den innebygde LED-lyskilden selvfølgelig dimbar.

Asteria-serien er for alvor blitt en moderne klassiker i det danske belysningsmerkets Umages lysarsenal – og med god grunn! Lampen er ekstremt vakker, har et godt lys, og er bygget i høy kvalitet. Dette er virkelig godt håndverk, og det er også derfor Umage gir hele ti års garanti på denne fantastiske pendelen. Lampen kommer med 2,7 meter lang ledning, og den kan derfor henge selv der det er høyt til taket. Asteria er konstruert i stål, og kan imponere med sin høye energiklasse, som tidligere ville vært en A++.