Opplev den ikoniske Eclisse fra Artemide på ny her!

26. januar 2022
Opplev den ikoniske Eclisse fra Artemide på ny her!
Enkelhet og konsept er fundamentet for design og arkitektur ifølge gudfaren til italiensk design, Vico Magistretti. Han mente at et godt design skal være relevant i minst 50 år, hvor alt annet kan betegnes som midlertidige ting. I jakten på dette, samarbeidet Magistretti i mange år med Artemides grunnlegger, Ernesto Gismondi, noe som resulterte i en rekke ikoniske design, Eclisse var blant dem. Her kunne han skape et unikt og funksjonelt design som har trosset tidens tann i høyeste grad, og klart å forbli en elsket klassiker i flere tiår.  

Den nye versjonen av Eclisse er i dag like tidsriktig og relevant, og med det samme ikoniske uttrykket, inspirert av gruvearbeiderlykter, har Eclisse fått nytt liv. Dette designet har de samme fine, enkle og kompakte runde formene, som nå er tilgjengelig med fire nye, flotte belegninger laget ved hjelp av en innovativ og bærekraftig metallbelegningsprosess. Denne nye belegningsprosessen, som kjennetegner uttrykket til de nye Eclisse-utgavene, er det perfekte eksempelet på at Artemides valg av materialer, finpussing og prosesser er sterkt rettet mot bærekraftige løsninger, noe som gjør lampen enda mer tidsriktig og elskverdig.

Lampen er laget av stål og teknopolymer, som gjør den ekstremt robust og pålitelig, noe som også garanterer dens lange levetid, og dermed bærekraft. Eclisse er sammensatt av et fast ytre skall og et roterende buet indre skall, som er designet for å skape en formørkelse av lyskilden, slik at du kan få både direkte og diffus belysning. Kombinert med sin integrerte dimmer kan du derfor skape akkurat den atmosfæren du ønsker. I tillegg bruker bordlampen LED-lys, som produserer mindre varme, noe som gjør den mer energieffektiv og miljøvennlig, samt reduserer energikostnadene.

Eclisses ikoniske design er den perfekte balansen mellom unikhet og praktisk brukervennlighet, noe som betyr at den enkelt kan plasseres hvor som helst i hjemmet eller på kontoret. Her kan den både stå på overflater eller veggmonteres, noe som gir uendelige muligheter i din innredning. Derfor er denne lampen et opplagt valg for deg som ønsker å ta et bærekraftig valg, og samtidig ha et ikonisk, tidløst og vakkert design til å pryde hjemmet.

Se de unike Eclisse-bordlampene her