Apollo Portable Bordlampe - Merk gleden og gløden

7. april 2022
Apollo Portable Bordlampe - Merk gleden og gløden
Kjenner du til det – du har kjøpt deg en fin ny designlampe, men har problemer med å velge bare én plassering for den? Det er du ikke alene om – for når man investerer i et stykke nydelig design, vil man at det skal pryde overalt. Heldigvis har de bærbare lampene tatt verden med storm, og i dag kan derfor finne et bærbart design hos de fleste belysningsmerkene – og det er derfor ikke overraskende at det danske designhuset HAY også har tatt den moderne trenden til seg. De har lansert den fantastiske Apollo Portable Bordlampe, som oppfyller alle krav til en trådløs bordlampe, da den både er svært funksjonell, kan plasseres ute og samtidig er svært dekorativ.  

Hos HAY streber de etter å lage allsidige produkter som kan brukes i alle miljøer og for alle behov, hvorfor de samarbeider med både danske og internasjonale designere i et forsøk på å leve opp til denne ambisjonen. Denne gangen har det resultert i den nye Apollo Portable Bordlampe, som er designet av STUDIO 0405, som har samme lidenskap for å leke med omgivelsene som forsterker hverdagen og dialogen mellom objektet og mennesket i diverse kontekster.

Hay Bordlampe


STUDIO 0405 har skapt en elegant, minimalistisk og estetisk bordlampe, laget av et enkelt stykke opalglass med myke, runde kurver som gir lampen et klassisk og moderne utseende som kan plasseres i alle innredningsstiler. Det nydelige opalglasset gjør at lampen sprer et mykt, behagelig og stemningsfullt lys som utstråler varme og hygge, som du kan nyte både inne og ute – og siden lampen samtidig er trådløs, er det kun fantasien som setter grenser for dette unikumet. Derfor trenger du heller ikke å sette deg fast på kun en plassering, da du fritt kan flytte rundt på lampen etter behov og humør for den varme gløden. I tillegg er lampen dimbar, slik at du kan styre lysintensiteten ved hjelp av dens touch step dimmefunksjon, slik at du kan stille inn akkurat riktig stemning og belysning. La Apollos varme glød spre glede, varme og komfort blant deg og dine gjester!

Finn Apollo Portable Bordlampen her