Tre bordlamper fra fremtiden – som fås allerede i dag

16. januar 2022
Tre bordlamper fra fremtiden – som fås allerede i dag
Ingenting krydrer innredningen som sterke kontraster og tangerende uttrykk. Er innredningen din tradisjonell og klassisk, så kan en futuristisk lampe være den altavgjørende kontrasten som fremhever seg selv og innredningen rundt seg.

Nedenfor har vi samlet tre flotte forslag på futuristiske bordlamper som kan bringe innredningen din inn i det 22. århundre.

Yasuke Bordlampe Black - DCW

Yasuke-bordlampen er tegnet av Studio BrichetZiegler i Paris, produsert av DCW éditions, og har nettopp landet fra fremtiden. Lampen er enormt elegant og minimalistisk – samtidig som den ser ut som en komponent fra Millennium Falcon eller DeLoreanen fra Back to the Future.

Lampens futuristiske uttrykk smitter av på funksjonaliteten, og de to berøringsjusteringsknappene er elegant integrert i lampens design. De to bena, som retter seg inn og forsvinner inn i den lysgivende kroppen til lampen, fortsetter på den andre siden som to hjul. Med et fingertrykk på det ene hjulet justeres lysstyrken, og med et trykk på det andre hjulet justeres temperaturen på lyset.

Se Yasuke Bordlampe Black fra DCW her!

Stemlite - Gubi

For de innbitte Star Trek-nerdene ringer det kanskje en bjelle når de tar en titt på Gubi Stemlite-lampene. Gubi har nemlig relansert Bill Curry’s “total look”-lampe, Stemlite, som dekorerte interiøret til USS Enterprise i de første sesongene av Star Trek.

Da Bill Curry først designet Stemlite-lampen i 1962, var det som en hyllest til tidsånden som feide gjennom Amerika på den tiden. Romkappløpet inspirerte en generasjon av populærkultur og design – og med Gubis relansering av Stemlite-serien, er det din sjanse til å kjøpe et stykke ekte space age fantasme, fra en tid hvor det hadde en helt annen klang, da Start and Stripes smalt i flaggstengene på de vannete plenene langs de palmedekorerte bulevardene i amerikanske forsteder.

Se samtlige Stemlite-varianter fra Gubi

One+ Bordlampe /w Air Sensor – Heavn

Lamper er ikke lenger nødvendigvis bare lyskilder – utrolig mange lamper kombinerer flere funksjoner med lyset, og One+ fra Heavn er ikke noe unntak for så vidt.

Med et minimalistisk og elegant design som holder seg til enkeltlinjer og et enkelt uttrykk, har Heavn laget en bordlampe som har smartbelysning og som passer inn i selv den mest avanserte og moderne innredningen. Lampen er spekket med ekstrautstyr, som timer, farge- og styrkestyring som kan følge dagslyset, dreibart lampehode, trådløs lader og luftsensor, slik at du blir betimelig påminnet om å lufte ut romskipet ditt.  

One+ er en enormt elegant lampe som ser flott ut på både skrivebordet – men også på sidebordet i sofamøblementet, på gulvet i stua eller som praktisk belysning i hobbyrommet.

Se One+ Black w/ Air Sensor fra Heavn her!

Se resten av utvalget vårt

Hvis disse tre bordlampene ikke faller i smak, så er vi sikre på at vi sannsynligvis vil ha noe du liker; Se samtlige bordlamper i vårt sortiment her!