Tala x Farrow & Ball har lagt til en ny, flott farge til den populære lampeserien!

15. august 2022
Tala x Farrow & Ball har lagt til en ny, flott farge til den populære lampeserien!
Det er stadig vanskeligere å være en bedrift i belysningsbransjen hvis man ikke også har en bærbar bordlampe i sortimentet sitt – noe vi lampeentusiaster er veldig glade for. Det er derfor neppe noen overraskelse at det unge britiske belysningsmerket Tala også har kastet seg over den bærbare agendaen, og skapt et unikt og estetisk design.

Tala ble etablert i 2015 av tre gode venner under utdannelsen deres ved University of Edinburgh, på grunn av deres felles lidenskap for design, teknologi og bærekraft – og med en klar visjon om å skape utsøkte produkter med et innovativt utgangspunkt innen LED-lys, ble bedriften en realitet.

The Muse Portable


I et eksklusivt samarbeid med fargeekspertene hos Farrow & Ball har Tala laget en serie tidløse, bærbare bordlamper i ulike fantastiske nyanser til ethvert hjem. Her er den nye Pomona Red-fargen en av nyansene som umiddelbart fanger blikket og tilfører en helt spesiell og umiddelbar varme og hygge til omgivelsene. Fargen refererer samtidig til den famøse Bloomsbury-gruppen, som denne fyldige mursteinsrøde fargen hyller.

The Muse Portable er en nydelig kombinasjon av en klassisk lykteestetikk og ekstremt moderne teknologi i én lampe, som kan plasseres hvor som helst i og over hjemmet, hvor terrassen, nattbordet eller vinduskarmen bare er noen av de mest opplagte stedene. Lampen har et trådløst livsvarig batteri som varer opptil 24 timer, noe som garanterer lampen en lang levetid, som samtidig gjør den mer miljøvennlig. I tillegg har lampen en smart dim-to-warm-funksjon og en integrert dimmer, som gjør at du kan justere lysfargen og lysstyrken selv etter et bestemt miljø eller en helt spesiell stemning. The Muse har samtidig en tetthetsgrad på IP44, noe som gjør at du enkelt kan ta den med ut, slik at du ikke trenger å velge kun ett sted for denne unike gjenstanden.  

Se alle de flotte Muse Portable-bordlampene fra Tala x Farrow & Ball her, inkludert den nye Pomona-fargen