TO nye Keen-bordlamper fra danske Hübsch - Les mer om dem her

1. august 2022
TO nye Keen-bordlamper fra danske Hübsch - Les mer om dem her
For alle dere som ikke kan få nok av utsøkt skandinavisk design som aldri går av moten – da har vi gode nyheter. Det danske designselskapet Hübsch har nemlig lansert et nytt, dekorativt design som tilfører en uanstrengt eleganse og et stilrent preg til din innredning.  

Hübsch ble etablert i 2010 av Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen med en helt spesiell lidenskap for godt design og med et ønske om å skape noe unikt og annerledes. Helt siden starten har selskapet bare vokst seg større, i dag regnes det for å være blant de ledende skandinaviske interiørmerkene. Hübsch er forankret i nøkkelordet glede, da de tror at de kan skape glede gjennom sine unike kvalitetsprodukter i en unik stil, ved å møte omgivelsene med et smil om munnen og ved å yte den absolutt beste servicen i hverdagen.

Dette må sies å ha lykkes for dem nok en gang ved hjelp av deres kreative team i Danmark, som har skapt et minimalistisk, elegant og unikt design som kan pryde og skape glede i enhver innredningsstil.

Keen


Fra engelsk til norsk oversettes ordet «Keen» til ivrig eller begeistret, noe som må sies å beskrive følelsene våre her på Lampemesteren over disse nye, estetiske bordlampene. Keen har en sylindrisk form med en rund lampeskjerm som gir et mykt og behagelig lys nedover. Lampen er laget av jern og fås med enten en flott brunet messing eller mørkeblå overflate, slik at du fritt kan velge hvilken modell som passer best til din stil og humør. Uansett hvilken modell som passer perfekt til deg, er du garantert en funksjonell lyskilde samt et dekorativt innredningselement som tilfører en viss sjarm og personlighet.

På grunn av sin beskjedne størrelse kan Keen plasseres hvor som helst i hjemmet, der bokhyllen, skrivebordet, vinduskarmen eller nattbordet bare er noen av de mest opplagte stedene. Faktisk kan du plassere den hvor som helst, hvor den utvilsomt vil skape beundring blant gjestene dine og en glede for deg og din familie.

Se begge Keen-bordlampene fra Hübsch her