TO nye PH Limited Edition-lamper fra Louis Poulsen - Se dem her!

1. september 2022
TO nye PH Limited Edition-lamper fra Louis Poulsen - Se dem her!
Det er vanskelig å holde armene nede her hos Lampemesteren. Grunnen er enkel – Louis Poulsen lanserer ikke én, men TO nye PH Limited Editions til den allerede imponerende PH-samlingen. Denne gangen er det en PH 3/3 pendel og PH 3/2 bordlampe i en ny og spennende kombinasjon av utsøkt messing og opalglass.  

Året 1924 markerte starten på det storslåtte PH-eventyret, som har endt i et ikonisk system som revolusjonerte måten man tenker belysning, samt flere tusen PH-lamper i ulike modeller. Den innflytelsesrike designeren Poul Henningsen klarte ikke bare å lage en lampe, men et komplett system som ledet vei for diffus, behagelig og blendfri belysning, som også er en av grunnene til at PH-lamper fortsetter å være noen av de mest foretrukne lyskildene i nasjonale så vel som internasjonale hjem.  

PH 3/3 Pendel & PH 3/2 Bordlampe


Hvert år blir vi velsignet med en ny PH Limited Edition, og i år har vi vært så heldige at vi har muligheten til å få hele to lamper med hjem. Disse nye spesialutgavene er selvfølgelig også basert på det velkjente refleksive treskjermssystemet, som gjør at de også sprer et mykt og blendfritt lys som sprer seg i hele rommet. Både pendelen og bordlampen kjennetegnes også av den nydelige kombinasjonen av opalglass og upolert messing, som sprer en koselig og varm følelse i tillegg til atmosfærisk lys som klarer å sette en innbydende og avslappet atmosfære. De varme metalltonene gir også et vintagepreg til boliginnredningen din, noe som gjør dem like dekorative som de er funksjonelle i innredningen.  

PH 3/3-pendelen har også en spennende vri, da den er utstyrt med en ny fatning og en spesiallaget takkopp, som vakkert fullfører og gjør den ekstra iøynefallende. Samtidig er begge Limited Editions laget av italiensk munnblåst opalt trelagsglass, som er skinnende på overflaten og sandblåst matt på innsiden, noe som bidrar til den vakre, behagelige og ensartede belysningen. I tillegg er begge spesialutgavene gravert med Poul Henningsens signatur, noe som gir dem et svært eksklusivt og sofistikert preg, som også er en del av deres naturlige og ubestridelige tiltrekningskraft.

Så dekorer hjemmet ditt med et unikt dansk designikon med en god fortelling i utsøkt håndverk som aldri går av moten!

Se alle de forskjellige PH-lampene her