Ekte tysk kvalitet –Bankamp kommer til Lampemesteren

11. august 2021
Ekte tysk kvalitet –Bankamp kommer til Lampemesteren
Hele veien fra Dortmund kommer tyske Bankamp nå til Lampemesteren. Bankamp er et merke som siden 1947 har legemliggjort alt som er forbundet med Made In Germany: kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet fra absolutt øverste skuff. Alt fra uttrekkbare lamper med utvidelser til fargetemperaturkontroll, trinnløs vertikal lysdimming og mye, mye mer finnes i Bankamp. Med en Bankamp kan man derfor se frem til en enestående individuell kontroll over lyset i rommet.

Selv om teknologien kan være på grensen til det futuristiske, er fremstillingsmetodene bak den flotte fabrikkfasaden i Neheim-Hüsten fremdeles tro mot Bankamps lange historiske håndverkstradisjon og kvalitetsfølelse. Derfor er det ikke automatiserte robotarmer, men fortsatt dyktige hender og skarpe øyne som er ansvarlige for produksjonen. Hver gang du slår på din Bankamp, vil du derfor kunne føle deg trygg på den personlige omsorgen Bankamp har dedikert til hvert enkelt eksemplar.

Den funksjonalistiske tyske Bauhaus-estetikken gjennomsyrer kolleksjonen, der blant annet den allsidige Strada-skinnen, som kan kombineres med et utvalg av pendellamper, må fremheves. På samme måte fortjener den minimalistiske Button, som både kommer i tak-, vegg-, og bordlampe-modell, å bli nevnt for sin enkle selvsikre fremtoning. I det mer ekspansive hjørnet kan spesielt taklampen Luce fremheves for sin lek med form og luksuriøse fargekontraster. Med de mange lekre moderne designene er det neppe et hjem som ikke vil se bra ut i de klare, pålitelige strålene fra en Bankamp. Det er derfor vi her på Lampemesteren ønsker tyske Bankamp velkommen i vårt utvalg med den største gleden, og gleder oss til å dele gleden over vaskekte tysk kvalitet.

Se de mange spennende og fabelaktige Bankamp-lampene her