En venn i nød – Den prisvinnende Buddy fra Northern i ny svart farge

20. august 2021
En venn i nød – Den prisvinnende Buddy fra Northern i ny svart farge
Buddy-lampen fikk opprinnelig navnet sitt fra den smarte lille innebygde beholderen som fungerte som base for bordlampemodellen. Dette gjorde lampen til en hjelpsom venn i hverdagen, alltid klar til å gripe nøkler, kulepenner eller småpenger. Det vakre og funksjonelle designet er nå tilbake med en smart svart farge som gir det appetittvekkende minimalistiske designet et stilet preg og får den ellers så diskre nordiske formen til å skille seg ut i rommet. Denne selvsikkerheten er velbegrunnet, siden Buddy i 2015 ble utvalgt blant 130 produkter til å motta The Northern Student Design Award på grunn av sin unike evne til å gjøre hjemmet trygt og innbydende.

Med sine myke kurver og diskrete silhuett er Buddy ekstremt lett å finne en flott pass til i ethvert moderne hjem som dyrker den nordiske stilen. Som designer Mads Sætter-Larsen sier: «Buddy er der alltid når man trenger det – uten å være i veien». Buddy kommer både i en vegg-, bord-, og gulvlampemodell. Så enten det er soverommet, lesehjørnet eller skrivebordet som savner et pålitelig og behagelig lys, kan Buddy gjøre jobben. Hos norske Northern har de nemlig dedikert seg helt og holdent til skapelsen av avslappet og luksuriøs innredning, hvor kreative former både kan inspirere og stresse ned hverdagen med lekkert lys og funksjonelle former.  

Det justerbare hodet gjør det enkelt å justere lyset slik at det både kan gi det klare pålitelige arbeidslyset til kontoret, samt det milde indirekte koselyset til lørdagskvelden i gode venners lag. I tillegg er både gulvlampe- og vegglampemodellen utstyrt med en innebygd dimmefunksjon, som gjør det mulig å finjustere lysstyrken for anledningen. Er man på jakt etter en superstilfull lampe i en skarp farge som kan sette det avgjørende skandinaviske preget på det moderne hjemmet, så har man i Buddy en sann venn i nøden.

Se Buddy i alle de andre flotte fargene og spennende modellene her