Den italienske kameleonen - Camouflage fra Flos

25. oktober 2021
Den italienske kameleonen - Camouflage fra Flos
At designer Pierro Lissoni er utdannet arkitekt aner man umiddelbart på det geniale samspillet mellom den minimalistiske Camouflage og den heldige veggen den ender opp med å henge på. Lampens enkle geometriske form og mange av de mange varierte nyansene den kommer i, gjør det ekstremt enkelt å få den til å gli inn i omgivelsene, slik at man i løpet av dagen nesten ikke merker dens tilstedeværelse. Men når mørket fallet på, og lyset skrus på, dukker Camouflage opp kledd i en lekker glorie av lys som forvandler utendørsarealene til et koselig og innbydende oppholdsareal, selv i skumringens mørke timer. Lyskilden er satt inn bak widescreenen, slik at lyset alltid sprer seg indirekte og aldri blender eller skjærer i øyet.

Dette spennende nye designet kommer fra italienske Flos, som i mer enn et halvt århundre har produsert vakre luksuslamper av beste italiensk kvalitet. Det minimalistiske designet vil derfor se vakkert ut for både moderne og mer klassisk innredede hjem. Skal uttrykket gjøres mer dynamisk, kan man med fordel sette opp flere Camouflage lamper i varierte farger i spennende konstellasjoner på veggene, som på en genial måte omtolker formålet med den ellers kamuflerte lampen. Skal utendørsområdene dermed ha samme kjærlige omtanke som stue, kjøkken eller gang, så er en Flos et opplagt valg.  

Camouflage er utstyrt med en beskyttelsesgrad på IP65, slik at den standhaftig møter alle værets former uten å blinke eller få antydninger av rust. Så enten det er hagen eller innkjørselen som skal skjemmes bort, vil en Camouflage fra Flos tilføye det umiskjennelige preget av italiensk middelhavskvalitet. Camouflage finnes i både lekker organisk grønn, dyp brun og de mer diskre lyse og mørke tonene. Så uansett hvordan uttrykket skal være, kan den italienske kameleonen tilpasses jobben og gi en supervakker belysning til de mørke vintermånedene.

Se Camouflage i alle de vakre fargene her