Pepa Bærbar Bordlampe – Tradisjon møter moderne teknologi

18. mai 2021
Pepa Bærbar Bordlampe – Tradisjon møter moderne teknologi
Den nye bærbare lampen fra Astep passer lett inn i deres sortiment, der innovasjon og fremtiden er i fokus. Tradisjonelt håndverk møter moderne teknologi, i form av en solid base i ask, kombinert med et oppladbart LED-lys. Lampen lades enkelt via en medfølgende USB-C-kabel, hvoretter den kan brukes i opptil 7 timer. Lampen har en tetthetsgrad på IP20, og er derfor ikke godkjent til utendørs bruk.

Med en høyde på 27,3 centimeter og en diameter på 20,6, har Pepa-lampen dimensjoner som en lykt som kan brukes i mange situasjoner – som stemningsfull belysning på spisebordet, på balkongen eller som et midlertidig leselys ved siden av sengen. Den ydmyke trekonstruksjonen har en naturlig og skulpturell fremtoning som passer inn i ethvert hjem.

Pepa Bordlampe – inspirert av en pepperkvern

Designeren Francesco Faccin har latt seg inspirere av den klassiske pepperkvernen da han tegnet linjene til Pepa Bordlampen. Det sees både i lampens form og i måten lampen betjenes på. Ved å holde og vri lampen, akkurat som man gjør med en pepperkvern, slås lyset av og på. Lampeskjermen og håndtaket øverst på lampen kan roteres 360 grader, der de to ytterpunktene treffer med et presist klikk. Lysets styrke justeres jevnt fra ‘on’ til ‘off’, hvor du også kan velge hvilken som helst lysstyrke imellom.

Bestill den bærbare Pepa Bordlampe her.