Senadin Utendørslampe – Elegant utendørslys forvandler hagen til et drømmeland.

11. mai 2021
Senadin Utendørslampe – Elegant utendørslys forvandler hagen til et drømmeland.
Med de lyse sommerkveldene rundt hjørnet, er tiden inne for å flytte ut i hagen. Det betyr at den dekorative utendørsbelysningen må være i orden. Derfor er vi glade for å kunne presentere denne vakre lyskulen til hagen. Med sin tidløse hvite overflate er designet til denne vakre utendørslampen et prakteksempel på den sterke Bauhuas-tradisjonen, som siden 2002 har guidet designfilosofien hos tyske Arcchio. Den hvite sfæren er det enkleste og mest elegante geometriske uttrykket og vil gi både hagen og innkjørselen et umiskjennelig preg av estetikk.

Det lekre hvite lyset forvandler hagen til et fabelaktig drømmesyn tatt ut av Shakespeares En Midtsommernattsdrøm. Dette uttrykket kan styrkes og tilpasses som ønsket ved å kombinere flere Senadin-lamper i forskjellige størrelser. Når mørket faller på og årstidene skifter, vil lampene sakte gjennomgå en forvandling fra koselig lys i hagen eller terrassen til fortryllende kunstinstallasjoner som leker med kveldsmørket.

Som tilfellet er med alle Arcchio-utendørslamper, er den tyske håndverkskvaliteten også her til å ta og føle på. Senadin er laget av slitesterkt plastmateriale med en kapslingsgrad på IP54 og frykter dermed hverken vind eller vær. Hver hagelampe er utstyrt med en tre meter lang kabel, noe som gjør tilkoblingen til utendørs strømforsyningen enkel og samtidig gir en høy grad av fleksibilitet av plassering. Et kraftig spyd på undersiden fester den store runde lampen til bakken. Den kan også uten problemer installeres blant blomsterbedene, ved innkjørselen eller lang stiene i hagen, hvorfra den sprer sin varme, behagelige glød.


Senadin Utendørslampe kan ses i alle de spennende størrelsene her