Flowerpot Portable VP9 Soft Green – En sikker vinner

1. juli 2021
Flowerpot Portable VP9 Soft Green – En sikker vinner
Hos Lampemesteren kan vi ikke få nok av den grønne nyansen; Soft Green. Selv om lampen allerede er tilgjengelig i mange forskjellige farger, lanseres den selvfølgelig også i Lampemesterens Soft Green. Etter suksessen med lanseringen av Flowerpot VP1 og VP3, er vi overbeviste om at den bærbare Flowerpot VP9 blir en hit i og utenfor hjemmet;
  • Klassisk design
  • Trendy farge
  • Moderne teknologi

VP9-bordlampen fra &tradition
I 2020 hoppet &tradition med på moten og lanserte den ikoniske klassikeren i en bærbar versjon. I tillegg til størrelsen, er lampen tro mot Verner Pantons originale design fra 1968. Til sammenligning måler VP3-bordlampen 50 centimeter i høyden, mens den bærbare VP9 har en høyde på 29,5 centimeter. Lampen har en tetthetsgrad på IP44 og kan derfor tas med ut på terrassen, altanen eller i hagen, der den bidrar med en stemningsfull belysning. Perfekt til de varme sommerkveldene der man trenger å skru opp for hyggen.

Soft Green – Lampemesteren egen farge
Den naturlige grønne fargen er, etter mange overveielser og grundig research, nøye utvalgt av Lampemesteren selv. Valget falt på den lett gulbaserte grønne nyansen som nesten ser ut som den er tatt direkte ut fra den bølgende grønne engen. Den naturlige fargen passer perfekt inn i innredningen, der naturelementer og ikke minst farger, tar oss nærmere naturen og gir et preg av selvpleie og velvære. Klassisk design, kombinert med moderne teknologi i en farge som trender, er en sikker vinner.

Se Flowerpot Portable VP9 i Soft Green her