Se årets Limited Edition fra Louis Poulsen - PH 2/2 Spørsmålstegnet

1. september 2021
Se årets Limited Edition fra Louis Poulsen - PH 2/2 Spørsmålstegnet
Ta godt imot årets unike Limited Edition fra Louis Poulsen: PH 2/2 Spørsmålstegnet, ble opprinnelig designet av Poul Henningsen i 1931. Den elegante bordlampen er tydelig oppkalt etter formen, som ligner et spørsmålstegn.

Med en messingramme er den nye lanseringen tro mot det originale designet fra 1931 og samtidig ekstremt moderne i nåtidens innredning. Lampen er selvfølgelig utstyrt med det velkjente treskjermssystemet, som ble utviklet av Poul Henningsen tilbake i 1926. De munnblåste skjermene er utført i klassisk opalglass, som er blank på utsiden, mens innsiden har en matt sandblåst overflate.  

Midt på rammen er det plassert et lite håndtak. Ved å vri på håndtaket har du muligheten for å vippe den øverste delen av lampen og dermed justere plasseringen av lyset. Lampen er derfor helt ideell som lampe ved skrivebordet, der den gir et flott og praktisk lese- eller arbeidslys. Bryteren er plassert på basen – rett under inngraveringen av Poul Henningsens initialer. En plassering som kan spores helt tilbake til 1930-tallets spørsmålstegn-bordlamper. Den originale detaljen, samt det gjennomtenkte formspråket og det eksklusive materialet, gjør Limited Edition-bordlampen til et tidløst verk som øyeblikkelig tilfører rommet en stilfull eleganse.

Lampen ble produsert til midten av 1950-tallet. Med lanseringen av årets Limited Edition er det første gang på mer enn 60 år at lampen er satt i produksjon.

Skynd deg å bestille ditt eksemplar av PH 2/2 spørsmålstegnet her. Vær oppmerksom på at lampen kun er tilgjengelig fra 1. oktober til 31. desember 2021. (kan forhåndsbestilles fra 1. september 2021)