VP Globe Pendel i warm peach - et snev av sommer

6. april 2021
VP Globe Pendel i warm peach - et snev av sommer
Den dekorative pendelen i transparent akryl, men innvendige reflektorer, har vist seg å være Verner Pantons mest anerkjente lysdesign. VP Globen ble i 2009 lansert med hvite skjermer – det rene uttrykket kommer nå i en ny versjon som har fått en nyanse av ferskenfargen. En farge som både refererer til designerens opprinnelige historie, samtidig som den inspireres av tidens trender. Den nye fargen tilfører den kjente klassikeren et snev av sommer.

Siden pendelen ble designet i 1969 har utvalget av farger på de fem reflektorene utviklet seg. I dag er lampen tilgjengelig både i sin originale fargekombinasjon, varm messing eller hvit, samt den nye versjonen med hvite skjermer og warm peach. De hvite skjermene tilfører designet en ekstra eleganse, mens den varme ferskennyansen gir lyset en varm glød.

VP Globen har et klassisk og allsidig design som gjør inntrykk uansett hvor man plasserer den. Med en diameter på 40 centimeter kan pendelen brukes over spisebordet, i tillegg til resepsjonen eller hallen.

Bestill VP Globe ø40 warm peach her