25 år med LIGHT-POINT

12. oktober 2020
25 år med LIGHT-POINT
Siden 1995 har LIGHT-POINT bidratt til markedet med en omfattende produktkolleksjon. Kolleksjonen bærer preg av en tydelig dansk designstil, som samtidig er ultramoderne og fortsetter med å utfolde seg.

For å markere 25-årsjubileet deres introduserer LIGHT-POINT en ny nyanse i sin kolleksjon; Rose Gold! Den elegante nyansen er blitt beundret i flere tiår for sin dype refleksjon og varme farge. Den lett børstede overflaten gir enhver lampe et snev av luksus i enhver innredning.

Det er hverken gull- eller kobberfarget. Det er Rose Golde også kjent som rosegull. Den metalliske fargen gir hjemmet glamour og eleganse hvis den blir brukt på en lett og sofistikert måte – eksempelvis med en lekker lampe.  

LIGHT-POINTs lamper i Rose Gold har til og med en børstet overflate som har den samme gløden som polert messing, men med et mer avdempet uttrykk. Den børstede har også den fordelen at den er lettere å håndtere når det for eksempel kommer til fingeravtrykk eller små risser i overflaten.

Rose Gold i innredningen
Kombiner Rose Gold med de mørke trenyansene – eksempelvis over et massivt spisebord for å skape mer dynamikk i utrykket. Hvis du er mest opptatt av den feminine stilen, blir det lett understreket ved å sette Rosegull-lampen sammen med de lyse tresortene og rosa toner.

I den moderne innredningen gir en Rose Gold-lampe rikelig med liv, til et ellers stramt, minimalistisk utseende; Den kommer spesielt til sin rett sammen med de mer kalde og nøytrale fargene. Kort sagt; den kan brukes i alle miljøer der du vil tilføre varme og luksus.  

Se LIGHT-POINT-kolleksjonen i Rose Gold her