Lekker nyhet fra Muuto – Rime-vegglampen

19. januar 2021
Lekker nyhet fra Muuto – Rime-vegglampen
Rime ble i fjor lansert som pendel i fire forskjellige størrelser og med et oppheng i fire forskjellige farger. Den runde skjermen i opalglass er etter hvert blitt en klassiker innen belysning, men Rime-pendelen skiller seg ut fra mengden på grunn av formen sin. Inspirert av formen til en eikenøtt, har lampen et moderne uttrykk som er både lett og elegant. Den sandblåste overflaten gir lampen et ekstra lekkert preg som bringer tankene mot is og rimfrost – derav navnet; Rime.

Skap kos i innredningen med den nye Rime Vegglampen


Muuto lanserer nå Rime-vegglampen, der den flotte glasskjermen igjen er midtpunktet. Armen i pulverlakkert aluminium kommer i fire forskjellige farger; hvit, grå, svart og oransje, som matcher serien med pendler.

Hvis du allerede har et lyst hjem, kan du supplere med vegglamper som slås på når hovedbelysningen er av. På den måten får du mindre ”lysrom” i hjemmet ditt – enten ved sofagruppen, ditt favorittlesehjørne eller på soverommet ditt. Det diffuse lyset fra den hvite lampeskjermen gir en atmosfærisk og rolig belysning – perfekt når du ønsker et avslappende øyeblikk i behagelige omgivelser.

Se Rime-lampene her