Original Verner Panton-design i nye farger

24. februar 2021
Original Verner Panton-design i nye farger
Den vakre klassikeren; Pantop, er nå tilgjengelig i åtte dristige farger og i to forskjellige versjoner – pendelen og bordlampen. Den ble designet i 1980 av den anerkjente designeren Verner Panton. Han er blant annet kjent for sin fargerike personlighet, som ofte avspeiler seg i designet hans. Det brede utvalget av farger passer derfor helt inn i Verner Pantons ånd. Hver farge er nøye utvalgt med fokus på å skape en moderne fargepalett – fra livlige pop-farger til naturlige toner som komplimenterer hverandre og passer perfekt inn i tidens trender.

I tillegg til de nye fargene, er pendelen nå også tilgjengelig i en av de originale størrelsene. Med en diameter på 23 centimeter fungerer pendelen perfekt over spisebordet – enten alene, i par eller i en klynge av forskjellige farger. Bordlampen måler samme diameter og er ideell i vinduskarmen eller som koselig belysning i stuen eller på nattbordet.

Uansett om du velger Pantop Pendelen eller Pantop Bordlampen, får du et tidløst design som kan brukes i alle innredningsstiler. Formen på den karakteristiske skjermen er inspirert av formen til en tradisjonell klokke. Formen gir ikke kun lampen et elegant og dekorativt utseende, men skaper også den perfekte spredningen av det nedoverrettete lyset. Lyskilden er skjult i bunnen av lampen for å sikre at du ikke blir blendet. De buede formene reflekterer lyset ut av skjermen, og gir deg en behagelig og effektiv belysning.  

Se Pantop Pendelen og Pantop Bordlampen i forskjellige farger her