Rotaliana Luxy Glam – Italiensk glamour møter nordisk stil

19. april 2021
Rotaliana Luxy Glam – Italiensk glamour møter nordisk stil
Når det elegante, kjølige nord møter det spraglete, glamorøse sør, så fyker gnistene. Resultatet er denne flotte og moderne nytenkningen av et klassisk utseende fra italienske Rotaliana, som i mer enn 30 år har beriket det internasjonale markedet med både kreativitet og innovasjon. Som tilfellet er for alle Rotaliana-lamper, stråler Luxy Glam av denne lidenskapen for arketypiske design med en frisk vri, som kan føre gleden av godt håndverk videre til nye generasjoner. Utformingen spiller på den klassiske kontrasten mellom den smale elegante lampestangen og skjermens lekre kurver. Skjermen kommer i mange spennende farger, noe som gir lyset en varm kromatisk tone, og gir de klassiske linjene en moderne vri.

Hjernene bak den spennende Luxy Glam-serien er den dynamiske italienske designerduoen Dante Donegani og Giovanni Lauda. Sammen har de sørget for at solid kvalitet går hånd i hånd med estetisk ynde og lekre former. Lampeskjermen kan justeres for å tilpasse lyset til både skrivebordsarbeidet og til lørdagskosen i sofaen. Luxy Glam-serien er tilgjengelig i en rekke spennende formater: gulvlampe, bordlampe samt tak- og vegglampe. Så enten det er stuen, soverommet eller entreen som trenger et touch av italiensk luksus, vil Luxy Glam berike med sitt varme og behagelige lys.  

Blandingen av klassiske og moderne funksjoner gjør Luxy Glam-serien utrolig allsidig, og den vil utvilsomt kunne pryde både det moderne og det mer klassiske innredede hjemmet. Ved å kombinere to umiddelbart motstridende konsepter får Luxy Glam på mirakuløst vis frem det beste i begge. De klassiske formene og de spennendene fargene fremhever og komplimenterer hverandre, og gir det klassiske rommet et friskt pust og det moderne et tidløst preg.  

Se de vakre Luxy Glam i de vakre farger og spennende varianter her