In Vitro Unplugged – Elegant og funksjonell utendørslampe fra Flos

25. april 2021
In Vitro Unplugged – Elegant og funksjonell utendørslampe fra Flos
Det er med stor glede at Lampemesteren sier benvenuto til den nye Utendørs Bordlampe In Vitro Unplugged fra Italienske FLOS, som siden 1962 har vært synonymt med høyeste kvalitet og sylspissen av Industrielt Design. Den grasiøse trådløse lampen lyser opp i kveldsmørket både på skogsturen, ved stranden eller hjemme i hagen, der den garanterer opptil 6 timers perfekt jevn belysning i 4 justerbare intensiteter, hvor den deretter lades via en enkel USB C-kabel.  

Bak det både elegante og funksjonelle designet står den franske Philippe Starck, hvis arbeid som alltid gjenspeiler en perfekt balanse mellom elegant funksjonalitet og estetisk ynde. Ingen steder er denne filosofien sett bedre enn i denne vakre lampen, hvis minimalistiske design fører tankene tilbake til en enklere tid da byen og naturen var i balanse. Med sin 300 millimeter høyde og smarte stropper øverst, er lampen lett å transportere ut i det fri, mens aluminiumskjelettet gjør lampen både solid og lett å bære for hånd.  

Hvis du som mange andre, gleder deg til å kunne samles under åpen himmel og nyte koselige kvelder i gløden fra en lampe som lover både førsteklasses belysning og tidløst design, trenger du ikke å se videre. Mens de lune sommerkveldene nærmer seg, kaller den danske naturen inn i de lumre stuer, og hvis du leter etter en gjenkjennelig kvalitetslampe for å berike kveldene dine i det fri, vil du neppe kunne finne et bedre alternativ enn denne Flos-lampen.

Se In Vitro Unplugged her