Nytt fra Le KLINT - Caleo Pendel i elegant hvit

11. oktober 2019
Nytt fra Le KLINT - Caleo Pendel i elegant hvit
Caleo-serien er blitt utvidet med tre lamper; Derfor kan du nå få de kongleformede pendlene Caleo 1 og Caleo 2 i hvitt papir. Det hvite papiret gir lampen et lett uttrykk som passer vakkert sammen med lampens oppheng i bronse. I motsetning til de første modellene har lampen ingen opptegninger, noe som gir den nye lampen ekstra letthet og eleganse. I tillegg lanseres Caleo 3, som er i samme størrelse som den originale pendelen. Skjermen er rotert 90 grader og har fått et klassisk pendeloppheng – også i bronse.

Lampens navn stammer fra latin og betyr "å fremheve". Dette henviser naturligvis til de vakre opptegningene i bronse på de første modellene.

Caleo - Kjent fra TV

Den originale Caleo Pendel, så dagens lys for første gang i forbindelse med det danske TV-programmet; ’Danmarks neste klassiker’ i 2019. Her fikk seks designere lov til å gi sitt bud på det som kunne bli en ekte designklassiker. Designeren Rikke Frost laget i samarbeid med Le KLINT den vakre pendelen som vant i kategorien ’Spisebordslamper’.

Lampen passer lett inn i Le KLINTs DNA, som er kjent for de plisserte skjermene, samt fokus på dansk design og kvalitetshåndverk. Den er på en og samme tid både klassisk og moderne, og passer derfor inn i ethvert hjem.

Se hele Caleo-familien her