Flowerpot Portable VP9 Bordlampen - Nyhet fra &tradition

16. september 2020
Flowerpot Portable VP9 Bordlampen - Nyhet fra &tradition
&tradition hopper med på de moderne tendensene og lanserer nå den populære Flowerpot Bordlampen i en bærbar versjon; Flowerpot Portable VP9 Bordlampen. Lampen er en mindre versjon av den originale VP3 Bordlampe, men er ellers tro mot det ikoniske designet. Til sammenlikning måler To Go-lampen 29,5 centimeter i høyden, mens den originale har en høyde på 50 centimeter.

Flowerpot VP9 har innebygd LED med 3-trinns dimmefunksjon, slik at du kan stille inn lysstyrken til enten 100%, 50% eller 20%. Lyset justeres enkelt via kulen øverst på skjermen, som har fått en berøringsfunksjon på den nye versjonen. På en full lading kan lampen lyse i 11 timer på 100% lysstyrke, og enda lenger ved 50% eller 20%.


  • Bærbar lampe
  • Innebygd LED
  • 3-trinns dimmefunksjon


Flowerpot-bordlampen ble designet av Verner Panton i 1968, men er fortsatt en populær lampe i den moderne innredningen. Den var opprinnelig tiltenkt restaurantbransjen, men fant raskt veien hjem til den private boligen. Den nye bærbare bordlampen kan med fordel brukes både hjemme, på kafeer eller restauranter til å skape en hyggelig og innbydende stemning – både innenfor og utenfor.

Hvis du er en del av dagens retrobølge, er Flowerpot-lampen et must i hjemmet. Den tidløse lampen har i den grad bevist sin verdi som designklassisker – Et unikum som symboliserer et stykke dansk designhistorie og designmessig passer inn i mange stilarter. Kombinert med den trådløse tendensen, passer lampen perfekt inn i alle hjem.  

Lampen kan forhåndsbestilles her og er klar til levering fra slutten av desember 2020.