NYHET - EOS Evia og Esther - Fjærlamper fra Umage

18. august 2020
NYHET - EOS Evia og Esther - Fjærlamper fra Umage
EOS-fjærlampene er blant de mer populære lampene du finner på markedet akkurat nå – og med god grunn; Den lette skjønnheten er primært laget av gåsefjær som sikrer at lampen gir et mykt og varmt lys. EOS fungerer derfor perfekt som et stemningsgivende element i enhver innredning. Selv når lampen er av, er den et drømmesyn, og det er ingen tvil om at den danske designeren Søren Christensen har hentet inspirasjon fra den nordiske naturen.

Navnet ’EOS’ stammer fra gresk mytologi, som betyr ’daggryets gudinne’ og referere til hvordan lampen ligner en sky på himmelen.

EOS-lampeskjermen har lenge vært tilgjengelig i forskjellige størrelser, men er nå også tilgjengelig i to nye former. EOS Esther er en oval utgave av fjærlampen, tilgjengelig i to forskjellige størrelser, mens EOS Evia har form etter naturens bikube – også i to forskjellige størrelser.

Nå med tre forskjellige former og forskjellige størrelser, er det god mulighet til å mikse og matche EOS-lampeskjermene i klynger. Kombinasjonen skaper en illusjon av skyer i taket og støtter opp om designets drømmende følelse.

Kjøp Esther- og Evia-skjermene her, hvor du også finner resten av den elegante lampeserien. Her kan du også finne både pendeloppheng, bordstativ og gulvstativ, avhengig av hvordan du ønsker å bruke lampeskjermen din i innredningen.