Nyhet fra Dyberg Larsen; DL20 Solcellespyd – 2.pk.

8. september 2020
Nyhet fra Dyberg Larsen; DL20 Solcellespyd – 2.pk.
DL20-lampene har allerede vist sin verdi som en av Dyberg Larsens mest solgte lampeserier. Forventningene er derfor høye til de fantastiske DL20-solecellelampene, som både er flotte og praktiske. Det strømlinjeformede designet gir et vakkert lys, som resten av den populære serien. Den er her montert på et spyd, slik at den kan plasseres akkurat dit man vil i utearealene sine.

Solcellespydene lades via de innebygde solcellene, som er elegant plassert på toppen av lampen. Den høye kvaliteten på solcellene sørger for at lampene også lades, selv i veldig lite lys. Etter 7-8 timer i dagslys er lampene fulladet, hvoretter de lyser opptil 8 timer.


  • Lader om dagen
  • Slår seg på automatisk når det blir mørkt
  • Solceller på toppen av lampen


    Når du kjøper DL-solcellespyd får du et sett av to lysspyd som er klar til å skape stemning på terrassen. Enten i hagen, langs innkjørselen eller en sti. Solcellelampene er lenge blitt brukt til et dekorativt formål på terrassen, i hagen eller på altanen. DL20-solcellelampene har et varmt lys med en lumen på bare 60 lm, slik at du ikke trenger å lyse opp hele nabolaget med din deco-belysning.  

    DL20 Solcellespyd kan kjøpes her