NYHET - Funksjonell leselampe; Firenze fra DybergLarsen

16. juni 2020
NYHET - Funksjonell leselampe; Firenze fra DybergLarsen
Patrone 04-vegglampen er den nyeste tilføyelsen til Patrone-serien fra Thorup Copenhagen. Bak lampen står Kasper Thorup, som hadde sitt første møte med å designe lys i DR1s livsstils- og kulturprogram; Danmarks Neste Klassiker.

Inspirert av å avbalansere motsetninger – klassisk og moderne, designet han deretter Patrone 03-pendlene. Det smale og stilrene designet er nå også tilgjengelig som en vegglampe, som med sitt industrielle og minimalistiske utseende både er moderne og klassisk. Det slanke rå utseendet passer enkelt inn i enhver innredning, på soverommet, stuen eller over arbeidsområdet på kjøkkenet. Det fokuserte lyset på lampen skaper en varm og hyggelig atmosfære i omgivelsene.  

”Jeg er inspirert av våre klassiske designtradisjoner. Jeg er inspirert av samtiden og de tingene jeg er omgitt av i hverdagen. Bygningskomposisjoner, rå industri og natur” - Kasper Thorup

Hans ambisjoner om å realisere det fulle potensialet av valg av materialer, sees tydelig i Patrone-seriens messinglamper, som er utført i massivt diamantskåret messing. Det tidløse materialet får en naturlig patinering som blir vakrere med tiden og gir lampen et helt unikt utseende. Den er også tilgjengelig i en svartlakkert utgave i metall, som også passer inn i den klassiske så vel som den moderne innredningen.

Hver lampe i Patrone-serien er håndlagd av lokale håndverkere i København.

Se Patrone 04-vegglampen her