NYHET - Funksjonell leselampe; Firenze fra DybergLarsen

20. mai 2020
NYHET - Funksjonell leselampe; Firenze fra DybergLarsen
Er du på utkikk etter den rette leselampen, kommer her en nyhet fra DybergLarsen som løser akkurat det belysningsbehovet. Med en fleksibel skjerm kan du enkelt justere lyset i den retningen du har behov for, mens den hvite innsiden reflekterer lyset slik at du får den optimale belysningen for lesing.  

Som leselampe ved sofaen eller lenestolen er Firenze Gulvlampen helt fantastisk. Den krever ingen montering og kan derfor enkelt plasseres akkurat der du foretrekker å lese. Firenze Bordlampen plasseres enkelt på skrivebordet der den spinkle lampen ikke tar mye plass og gir et fantastisk lese- eller arbeidslys.
Hvis du ikke har plass til en bordlampe på nattbordet ditt, er Firenze-vegglampen et godt valg. Lampen fokuserer lyset i den retningen du ønsker, uten å lyse opp hele rommet – perfekt slik at den ikke forstyrrer andre i rommet som prøver å få litt søvn.  

Uansett om du velger bordlampen, gulvlampen eller vegglampen, er lampens på/av-knapp diskret plassert på toppen av lampens skjerm for enkel betjening. Det slanke designet refererer til det skandinaviske og passer lett inn i ethvert hjem.  

Se hele Firenze-serien fra DybergLarsen her