NYHET - LED-stearinlys med unik 3D-flamme

25. mars 2020
NYHET - LED-stearinlys med unik 3D-flamme
Du kjenner sikkert allerede de batteridrevne LED-telysene som oftest brukes som et sikkert alternativ til levende lys. Det finnes i alle mulige avskygninger; LED-stearinlys med eller uten bevegelig flamme og noen med fjernkontroll og timer-funksjon.

Fra det danske merket Uyuni Lighting har vi fått de vakre Uyuni-stearinlysene i nettbutikken. Det unike med Uyuni Lightings produkter er deres patenterte 3D-flamme, som er spesielt livaktig og gir en lett blafrende følelse når den er på. Den spesielle flammen har ingen fysisk bevegelse og bruker derfor ikke store mengder strøm på å holde bevegelsen i gang. I stedet har de brukt den LED-teknologien som allerede eksisterer og skapt en form og flamme som til forveksling ser ut som en ekte flamme.

For å skape et enda mer realistisk lys, har Uyuni Lighting gitt kronelysene og kubbelysene en overflate av voks. Du kan derfor lett ha dem til å stå i en lysestake, lykt, eller kanskje i en juledekorasjon uten å merke forskjellen. Til gjengjeld får du den samme stemningen og varme lyset som du ville fått fra et ekte stearinlys.

Med de elektroniske lysene skal du ikke være bekymret for brannfaren, siden lysene verken blir varme eller brenner ned. I tillegg er stearinlysene med batteri et godt alternativ hvis du vekter hyggen og inneklimaet høyt, siden de ikke forurenser hjemmet ditt.

Med Uyuni har du muligheten til å betjene LED-stearinlysene med fjernkontroll. Fjernkontrollen kan kjøpes separat og kan brukes til alle kunstige stearinlys fra Uyuni. Lysene kan også brukes uten fjernkontroll, men den gir noen ekstra muligheter; eksempelvis timer-funksjon og dimming i tre styrker.

Les mer og se utvalget vårt av Uyuni-stearinlys her