Skap stemning med nye To Go-bordlamper fra DCW

25. mars 2020
Skap stemning med nye To Go-bordlamper fra DCW
Elsker du den hjemlige kosen og er du en av dem som elsker å tenne stearinlys for å skape den rolige og avslappende stemningen? DCW lanserer tre nye trådløse lamper som gir deg muligheten til å nyte kosen fra det stemningsfulle lyset, i form av spennende og dekorative lamper til bordet.

Som et nytt medlem av serien In The Sun, kommer nå In The Sun Bordlampen - En liten lampe med en stor utstråling. Gjennom den plisserte skjermen stråler et varmt og behagelig lys, 360 grader i omgivelsene, og skaper et vakkert mønster på bord og vegger – herav navnet ’In The Sun’.

Knokke Bordlampen samt Boucle Bordlampen er to veldig skulpturelle bordlamper. Begge lampene er designet av Éric de Dormael, som med stor suksess har forsøkt å integrere stemningen fra det levende lyset i to annerledes trådløse bordlamper. Bordlampen; Knokke, har et veldig minimalistisk utseende, med stringente former og enkelt design. Boucle har derimot lange stolper som sluttes av med interessante former og et iøynefallende uttrykk. Begge lampene har innebygd LED-dioder som lades via USB, hvoretter hyggebelysningen lett bringes med rundt i hele hjemmet.

Felles for alle de tre nye bærbare lampene fra DCW er det spennende spillet mellom lys og skygge, samt muligheten til å nyte det vakre lyset – igjen og igjen.

Se hele utvalget av dekorative bordlamper fra DCW her