NYHET - Panthella Portable fra Louis Poulsen

8. januar 2020
NYHET - Panthella Portable fra Louis Poulsen
I starten av 2020 blir den fantastiske Panthella Portable fra Louis Poulsen lansert. Den bærbare bordlampen er en utvidelse av den velkjente Panthella-serien, som består av gulvlampen, i tillegg til bordlampen i to forskjellige størrelser. Med den nye bordlampen er det tre forskjellige størrelser å velge mellom.

Da Verner Panton designet lampen i 1971, var det med fokus på å få det maksimale utbyttet av lyset ved å reflektere det i lampens egne former. Resultatet ble den fantastiske Panthella, der lyset både reflekteres i lampens skjerm og på lampens trompetfot, hvorfra lyset sendes 360 grader ut i omgivelsene. De organiske formene er et av kjennetegnene ved Verner Pantons design. Lampene hans fikk for alvor comeback på 1990-tallet, da vi for alvor fikk øynene opp for retro design. Selv om lampen snart har 50 år på baken, er den fortsatt en av de mest populære lampene.

Liten lampe - stor effekt
Den lille nye versjonen måler knapt 24 centimeter i høyden og veier bare 500 gram. Når lampen er ladet via USB, kan den derfor lett bringes med rundt i hele hjemmet. Lampens innebygde 3-trinns dimbare LED-lys er enkel å betjene via den diskrete ON/OFF-knappen på lampens fot. Brukes lampen med 100% lysstyrke, har den en batterilevetid på cirka 5 timer på full lading.

Med den ledningsfrie Panthella-bordlampen er man ikke avhengig av å ha en stikkontakt i nærheten, og den fungerer derfor perfekt som leselys, hyggelig belysning i stuen eller nattlampe – alle steder hvor man i kortere tid har bruk for et behagelig lys.

Lampen blir lansert i starten av 2020, men kan allerede nå forhåndsbestilles her.