NYHET - Angel Uriel og Gabriel – Prosjekt Love & Light

8. januar 2020
NYHET - Angel Uriel og Gabriel – Prosjekt Love & Light
Designeren Tine Mouritsen har latt seg inspirere av sin store kjærlighet til jul når hun designet ANGLE LIGHT. De symboliserer de viktige verdiene ved høytiden; godhet, kjærlighet og medmenneskelighet. Samtidig er lampene en hyllest til foreldre hennes, som begge har gått bort. Hun har derfor skapt den feminine engelen Angel Uriel og den mer maskuline Angel Gabriel.

De er naturligvis designet ut fra LE KLINTs velkjente foldeteknikk i et stramt og enkelt design, og fremstilt i samme kvalitetsmateriale, samt de samme prinsippene rundt de håndfoldede lampeskjermene.

De to englene er ikke bare utrolig flott og stemningsgivene, men er også en del av LE KLINTs Love & Light Prosjekt, der en del av inntektene doneres til et veldedig formål. I 2019 støtter prosjektet det nybygde vandrerhjemmet i Odense, som skaper trygge rammer for veteraner og deres pårørende. Men det er ikke kun lokale prosjekter som har glede av prosjektet; i 2012 gikk overskuddet til Portland-området i Jamaica, hvor de ble rammet av orkanen Sandy, mens Minerva Womens Center også tidligere har fått støtte.

I tillegg til englene finner du også LE KLINTs Candle Light fra SEASONAL-kolleksjonen i utvalget vårt. Candle Light er en vakker lanterne som skaper en nostalgisk og hyggelig stemning i omgivelsene. Den er oppladbar, slik at du kan ta den med rundt i hjemmet eller ut på terrassen i cirka 150 timer når den er fulladet.  

Se utvalget av belysning fra SEASONAL-kolleksjonen, som skaper en fredelig julestemning i hjemmet. Her finner du også de stilfulle englene i tre forskjellige størrelser.