Ønsk designmerket HAY velkommen i butikken

8. januar 2020
Ønsk designmerket HAY velkommen i butikken
Det danske designmerket HAY har i hatt stor suksess innen møbeldesign siden firmaet ble etablert i 2002. I 2015 utvidet man sortimentet med en kolleksjon som i tillegg til å bestå av møbler, også inneholdt tilbehør til boligen og lamper. Kolleksjonen, ved navn Wrong for HAY ble skapt i samarbeid med Sebastian Wrong, og spesielt belysningsdelen tiltrakk seg en del oppmerksomhet.

Basert på suksessen har Sebastian Wrong, i samarbeid med HAY, i dag belysningsmerket Wrong.london, som er 100% dedikert til belysningsprodukter.

Hay har et stort utvalg av flotte og inspirerende lamper til alle rom. Sortimentet deres byr både på bordlamper, gulvlamper, pendler og vegglamper i deres minimalistiske, nordiske design som er veldig egnet i den skandinaviske innredningen. Deres oppsiktsvekkende design sees tydelig i forbindelse med lampene deres, der den nytenkende tilgangen skaper spennende belysning med fokus på funksjon og kvalitet.

Hvis du mangler en pendel over spise- eller sofabordet, er Sinker Pendelen det perfekte valget – lampens diffuse lys gir en varm og hyggelig stemning rundt samlingspunktet med det stilrene og minimalistiske designet. Er du i stedet på utkikk etter hyggebelysning til reolen eller nattbordet, er den enkle Turn On Bordlampen noe for deg. Den sylinderformede basen i aluminium gir en spennende kontrast til den kulerunde skjermen i opalglass. Den fungerer samtidig som på-/av-knapp når man roterer hele basen; design møter funksjon i en innovativ og dekorativ bordlampe.

Se hele utvalget vårt av HAY-lamper fra wrong.london her.