Nytt merke i butikken - MADE BY HAND

6. november 2019
Nytt merke i butikken - MADE BY HAND
Vi har fått et veldig lekkert merke i butikken, som ikke bare lager designlamper som er funksjonelle og vakre i hjemmet, men også hyller de skandinaviske håndverkstradisjonene. Det danske designmerket skaper autentiske og holdbare produkter laget av lokale håndverkere.

Med utgangspunkt i den velkjente verkstedslampen Workshop Pendel, ble Made By Hand grunnlagt i 2014. Etter mer enn et år med overveielser om materialvalg, produksjon og design, siktet de ut for å lansere verkstedspendelen i 5 forskjellige størrelser og i mange forskjellige moderne farger. Det tidløse designet av A. Wedel-Madsen ble designet i 1951, men det stilrene og industrielle designet er fortsatt en sikker vinner i den skandinaviske innredningen.

Den gamle håndverkstradisjonen; Strikk, har vært en inspirasjon for Knit Wit-serien, som har en veldig karakteristisk skjerm av tynn strikk. Gjennom mønsteret i garnet skinner et mykt og behagelig lys som gir en hyggelig og rolig stemning i hjemmet. I tillegg er keramisk håndverk representert med Porcelight-serien som har en hvit porselenskjerm, mens metallhåndverket ses i den funksjonelle Petite Machine-serien.

Se hele utvalget vårt av spennende lamper fra Made By Hand her , der både pendelen, bord-, gulv- og vegglampen inngår i sortimentet. Med made By Hand-lamper har du muligheten til å gjennomføre den skandinaviske stilen i hele innredningen din.

Tidløs personlighet og vakre detaljer er gjennomgående i designene deres, hvor man tydelig ser deres lidenskap for godt håndverk og skandinavisk design. Alle materialene er nøye valgt med fokus på å skape langvarige produkter av høy kvalitet.