NYHET - KAISER Idell 6722 - Nå som pendel

6. november 2019
NYHET - KAISER Idell 6722 - Nå som pendel
Vi kjenner allerede KAISER Idell 6722-T Bordlampen samt KAISER Idell 6722-W Vegglampen fra Fritz Hansens sortiment. Nå er den minimalistiske og stilrene lampen også tilgjengelig som en helt enkel KAISER Idell 6722-P Pendel - fire forskjellige moderne farger; Russet Red, Smooth Slate, Soft Ochre og Svart (høyglans). De varme fargene er som tatt ut fra 70-tallet og passer perfekt inn i tidens tendenser, der vi søker den rolige og komfortable stemningen ved å omgi oss med en fredelig og innbydende skjønnhet i innredningen.

Med en diameter på 14,4 cm. er det uendelig mange muligheter å bruke pendelen i innredningen; Heng den i et par over spisebordet, eller over det fortrukne arbeidsområde på kjøkkenet der det nedadgående lyset lyser opp overflaten. For et dekorativt uttrykk kan den brukes i en klynge på eksempelvis 3 stk. – evt. i forskjellige farger til å lyse opp en av de mørke krokene i hjemmet.

Lampens høye kvalitetsnivå er gjennomført, med en svart stoffledning, som også gir lampen et eksklusivt uttrykk. Perfekt i en tid der vi prøver å omgi oss med luksuriøse objekter i hverdagens innredning.

Symbol på Bauhaus-bevegelsen
På 1930-tallet designet Christian Dell den første KAISER Idell-lampen. Han hadde en fantastisk sans for detaljer og lampene hans vitner om presisjonsteknikk og håndverk på høyt nivå.

Den ble for første gang satt til salgs i 1936, og siden er det kommet flere varianter av den ikoniske lampen – blant annet den populære KAISER Idell 6722-serien. KAISER Idell-lampen står som et tydelig symbol på Bauhaus-bevegelsen, og selv om designet hans har nesten 90 år på baken er den fortsatt blant en av de mest populære lampene verden over.

Se hele den stilfulle KAISER Idell 6722-serien her .