Flos lanserer 265-vegglampen i rød – Limited Edition

27. september 2019
Flos lanserer 265-vegglampen i rød – Limited Edition
På starten av 1970-tallet, da lampen ble designet, var det sterke farger i innredningen. Den ble derfor opprinnelig designet i en varm rød farge som nå er tilbake i et begrenset antall.

Flos 265-vegglampen så for første gang lys i 1973 – mer enn 45 år etter er den stilrene og elegante vegglampen populær som aldri før. Den ble designet av Paolo Rizzatto som ikke var redd for å utfordre samtlige designtradisjoner. Med hans råe detaljer og enkle design, var han forut for sin tid, og den minimalistiske og funksjonelle 265-vegglampen får fortsatt oppmerksomhet i forbindelse med innredningen.

Med det medfølgende beslaget skal 265-vegglampen monteres på veggen, hvorfra den fleksible armen på 205 cm. nesten ser svevende ut i rommet. Armen kan justeres 180 grader, mens lampens skjerm, som er plassert på enden av armen, kan justeres opp og ned. Et lodd skaper balanse i lampens konstruksjon og sørger for at den løpende justeringen blir lett og elegant.  

På grunn av lampens fleksibilitet kan den erstatte en pendel over spisebordet, sofabordet eller over et arbeidsområde. Den allsidige vegglampen kan i noen tilfeller erstatte gulvlampens brukbare lys, eller brukes som hyggebelysning og skape stemning i rommet.

Den røde fargen gir en jordnær og varm følelse i innredningen. Med en kant av presisjon komplimenterer den enkle lampen spesielt den minimalistiske innredningen som det fortsatt er stort fokus på. Kombiner fargen med gylne og brunlig nyanser for å få den varme og jordnære følelsen i hjemmet. Den kvikke fargen kan også brukes som en kontrast til de kjølige lyse nyansene som oftest ses i forbindelse med den skandinaviske innredningen. Den røde 265 vegglampen er ytterst ideell til deg som er med på nåtidens retrobølge. Den funksjonelle lampen bærer preg av 1970-tallet, der det var fokus på hyggen i hjemmet og hvor fargene var i sentrum.


Kjøp den spennende vegglampen her, hvor du også finner lampen i svart og hvit.