NYHET - Nytt ikon fra Verner Panton

28. august 2019
NYHET - Nytt ikon fra Verner Panton
Verpan har vært i Verner Pantons arkiv av vakre tegninger og funnet frem et karakteristisk og skulpturelt design. Den nye Hive Pendel har aldri før vært i produksjon, men vi er glade for at Verpan har valgt å bringe liv i de originale skissene fra 1960.

Som vi vet var Verner Panton forut sin tid da han tegnet mange av lampene sine. Hive Pendelen er definitivt ikke et unntak – den vakre lampen i polert aluminium minner mest om noe fra ”Out of Space”, mens formen samtidig fører tankene til en futurisk bikube.
Pendelen er bygget opp av skjermer i forskjellige størrelser, som gir et generøst lys nedover og komplimenteres av et mykt diffust sidelys. Det behagelige lyset gjør pendelen med en diameter på 48 cm, ekstremt godt egnet over spisebordet, der det lyser opp rundt selskapet uten å blende.  

I 2019 fortsetter vi å strebe etter å få mer varme og kos inn i interiøret. Der passer Hive helt perfekt inn – De myke formene bidrar med varme til rommet, mens assosiasjonene til en bikube skaper en hyggelig varm stemning og gir en følelse av å få naturen med inn i interiøret.

Hvis du fortsatt svermer for den skandinaviske og minimalistiske innredningen, er den stilrene lampen en lekker detalj som setter preg på innredningen. Den vakre lampen tilfører et elegant og sofistikert uttrykk og tiltrekker seg en veldig velfortjent oppmerksomhet fra alle som kommer inn i rommet.

Du kan finne mer informasjon om den vakre Hive Pendel her