NYHET / / JWDA Gulvlampe fra Menu

27. august 2019
NYHET / / JWDA Gulvlampe fra Menu
Som en tilføyelse til den vakre og enkle serien JWDA fra Menu, kommer nå JWDA Gulvlampen. Som resten av serien er gulvlampens design minimalistisk uten overflødige detaljer og utført i materialenes opalglass, messing/bronse og marmor.

Det er noe luksuriøst over marmor som allerede har fått mye oppmerksomhet i boliginnredningen verden over – men vi er slett ikke ferdige. Selv romerne elsket å bruke marmor, og den passer fortsatt perfekt inn i den nordiske stilen, så vi svermer rundt den litt til.

Menu har her satt en fot av marmor sammen med en stander av enten messing eller bronse, som har den egenskapen til felles at de tilfører varme til lampen, og gir en super vakker kontrast til det kalde marmoret. Sammen med den store runde lampeskjermen av opalglass, er gulvlampen både delikat og rå. Den passer inn i ethvert hjem og kan brukes alle steder hvor det er behov for et mykt og behagelig lys. De runde formene gir et varmt uttrykk og virker innbydende.

Joans Wagell står bak designet av hele JWDA-serien og har hentet inspirasjon fra den klassiske oljelampen. Han sier selv at han ønsket å skape et produkt som kunne brukes hver dag og bli en del av folks liv – med dette fine resultatet må vi si at han har truffet blink.

Se de to variantene av JWDA Gulvlampen her, hvor du også finner resten av den elegante og moderne serien.