Ny størrelse FLOWERPOT Pendel av Verner Panton

26. august 2019
Ny størrelse FLOWERPOT Pendel av Verner Panton
Verner Panton var forut for sin tid da han i 1968 designet Flowerpot-lampen. Det futuristiske designet med inspirasjon fra flower power-tiden, er i dag mer populær enn noensinne – og det er bestemt ikke uten grunn.  

&Tradition lanserer nå den vakre og stilrene pendelen fra Verner Pantons velkjente Flowerpot-serie i en ny størrelse. Med en diameter på 37 cm blir den en mellomstørrelse til VP1 og VP2. Den vil henge helt perfekt over spisebordet hvor den lyser opp hele veien rundt samlingsstedet – alene eller kombinert med flere Flowerpot-pendler for å skape et unikt uttrykk.  

Flowerpot ble opprinnelig designet til restaurasjonsbransjen, men rykket raskt inn i de private hjem. I dag har retrobølgen skapt enda større interesse for Verner Panton, og spesielt for Flowerpot-serien, som med sine enkle former og prangende farger fungerer perfekt i den stringente nordiske innredningen. Flowerpot er en av de mest slitesterke bestselgerne, og vil til enhver tid og ethvert miljø fremstå naturlig og myk – med sin helt egen personlighet.

Se den flotte Flowerpot VP7 Pendel her, og velg den fargen som passer best inn i innredningen din.