Årets lampehit - Kaiser Idell Bordlampe, Special edition

26. august 2019
Årets lampehit - Kaiser Idell Bordlampe, Special edition
Christian Dell stod i spissen for Bauhaus’ metallverksted og hadde en fantastisk sans for detaljer. Han designet Kaiser Idell Luksus-bordlampen som første gang så dagens lys i 1931. Selv om lampen nesten har 90 år på baken er den fortsatt aktuell. Den allsidige og minimalistiske lampen passer perfekt inn i den moderne innredningen, og står i dag som et symbol på Bauhaus-bevegelsen.

Bauhaus-perioden kan i 2019 markere sitt 100-års jubileum, og Fritz Hansen lanserer i den forbindelse bordlampen i en spesialutgave. Den elegante og tidløse bordlampen kommer med detaljer i messing, som fortsatt er in i 2019, og går hånd i hånd med den nordiske innredningen. Den varme gylne fargen står i flott kontrast til basen og skjermen som er lakkert i matt svart, og gir bordlampen et sofistikert look.

Hele lampeserien er bygget opp om det verdenspatenterte kuleleddet (1930) og har ”Original KAISER Idell” stemplet på toppen av den karakteristiske lampeskjermen.

Der er ingen tvil om at den nye vakre Kaiser Idell Bordlampe i svart og messing er et veldig dekorativt element til den moderne innredningen, og vi har store forventninger om at den blir årets helt store lampehit!

Les mer om spesialutgaven fra Fritz Hansen her