Jordnære nyheter fra &tradition

26. august 2019
Jordnære nyheter fra &tradition
I 2019 ser vi flere og flere jordfarger i innredningen. Trenden går i retningen av varmere, hyggeligere og mer innbydende innredninger, fremfor kalde rom i nøytrale farger, og vi trekker fortsatt naturen med inn i innredningen. &Tradition har lansert nyheter som passer perfekt inn i nettopp de tendensene.

Fra lampeserien Bellevue av Arne Jacobsen kommer den klassiske og elegante Bellevue AJ7 Gulvlampe i tre nye farger; kobberbrun, olivenbrun og støvet blå, som passer perfekt inn i hjemmets jordfarger. Alle tre med en fleksibel hals av messing som gir varme til hjemmet og passer perfekt inn i den nordiske stilen.

Setago JH27 er en bærbar og champignonformet bordlampe som inviterer til at man tar den med rundt i hjemmet, hvor man har behov for hyggelig belysning. Akkurat som formen, har fargene hentet inspirasjon fra naturen; mørk blå/sand, rustbrun/grønn og lys brun/skoggrønn, som enda engang treffer bra i forhold til den nordiske stilen.

En mer elegant nyhet fra &tradition er den nye Blown SW6 Bordlampe. Den munnblåste glasskjermen har trukket inspirasjon fra naturens bær og frø – spesielt fra et bringebær. Med en fot av svart marmor oser lampen av kvalitet, og man har igjen trukket naturen med inn i innredningen.

Som en lekker kontrast til jordfargene kommer P376 Pendelen i aluminium og hvit. Det klassiske designet støtter opp om den hyggelige og innbydende stemningen ved å spre et nedadgående intimt lys over spisebordet.

Fire fantastiske nyheter fra &tradition som alle støtter opp om den avslappede stemningen og nordiske stilen, som fortsatt hitter i hele verden.
Se alle nyhetene fra &tradition her