Hope fra Luceplan binder ettertraktet pris.

17. juni 2011
Hope fra Luceplan binder ettertraktet pris.
Hope lampen fra Luceplan vinner prisenes pris for innovasjon.
På National Innovation Day den 14.Juni, tildelte republikkens president Giorgio Napolitano Hope Lampen fra Luceplan den ettertraktede ’Premio dei Premi per l’innovatione’. En stor ære å motta prisen som er stiftet av Fonden for teknologisk innovasjon og støttet opp fra miniserielt hold. Den årlige ”prisenes pris” fokuserte på fabelaktige innovative og kreative presentasjoner, med det formålet å øke innovasjonskulturens vekst i Italia.

Prisen ble mottatt av de to designere Francisco Gomez Paz og Paolo Rizzatto, og Alessandro Sarfatti, som er administrerende direktør for Luceplan. Det bekrefter så vidt suksessen ved dette produktet, som på mindre enn to år har klart å høste ekstraordinær annerkjennelse fra både kritikere og forbrukere.

Alessandro Sarfatti uttalte ved mottakelsen at; ”Jeg er spesielt stolt av å motta denne prisen for ett produkt, som oppsummerer essensen av Luceplan, Det er innovasjon, enkle former, funksjonell kvalitet og skjønnhet. Hope representerer faktisk en moderne versjon av den arketypiske lysekronen, og det kommer til uttrykk gjennom en perfekt synergi mellom produsenten, designerne og leverandørene. De beste ideene har alltid kommet fra en kombinasjon av disse spesifikke former for ekspeditrise, og i siste ende er det opp til produsenten å ha motet til å tro på prosjektet”.