Goodnight Light Lamper

Med base i Barcelona, designet Goodnight Light lamper, basert på filosofien om; at godt design spiller en vesentlig rolle på det moderne barnerommet og at fantastisk design ikke kun er for voksne. Lampene deres appellerer derfor i samme grad til barn som voksne. De rene linjene og nostalgiske referansene passer inn i ethvert miljø og dekorerer hjemmet med en drømmeaktig poesi. Det engelske paret; Eva og Marke Newton fra Liverpool er medstiftere av Goodnight Light. De siste 15 årene har de bodd vekselsvis i Paris og Barcelona der Goodnight Light har verkstedene sine. Evas kunstneriske evner blir fremhevet i designet, og det samme er hennes spesialitet i barnas verden. Kombinert med Markes verden full av magi og poesi, skaper de fantasifulle lamper for Goodnight Light – Made in Spain.  

Blant annet skal du legge merke til deres lamper i vinyl; The Boat og The Duck-Duck-lampene. Et avansert produkt som er produsert i Spania i sterkt vinyl. Lampene har henholdsvis fått formen sin etter barndommens origamibåter/-hatter og den gule badeanden som de fleste har stiftet bekjentskap med som barn. De dekorative lampene er oppladbare og designet for å bringes med overalt. De skaper spesielt glede på barnerommet og i bassenget, der de 100% vanntette lampene flyter over vanner og gir et stemningsfullt lys.
Viser 3 av 3 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.