Zoolight Lamper

De søte små dyrene fra Zoolight er designet av Ramin Razina og videreutviklet sammen med Claudio Santambrogio som holder Intermezzo. Det er som en hel dyrehage med mange forskjellige dyr. Ideen om Zoolight var å produsere design lamper for barnerommet. Lamper som var vennlige og med en vakker og nyskapende design.Claudio fra Intermezzo begynte å importere lamper i 1999 og har siden bidratt til å utvikle happylight. Minizoolight også kom på markedet i 2011. Disse lyskildene har lysdioder som kan bytte mellom sju forskjellige farger. Perfekt for de minste, som trodde det er helt fantastisk, selv kunne velge fargen på lyset.
Design er også gjort på grunnlag av at lampene skal barnevennlig og dermed bør sikkerhet være alright. De er derfor laget av myk plast, som ikke er så lett ødelagt alle bordlamper og lamper har bygde mesteparten av LED, og lampen vil ikke være varme.
Zoolight Bamse Vegglampe - Intermezzo
Veil. pris NOK 945,00
Varen er på lager
Viser 1 av 1 produkter

Mer om Zoolight barnelamper

Lampene fra Zoolight har et univers av barnelamper, som takket være deres søte uttrykk tiltrekker en masse opmerksomhet. De har langsomt funnet veien inn i barnerommene i Danmark og resten av verden. Zoolight bringer liv og glade dager til barnerommet - det er en god måte å bringe noe unikt, men samtidig underholdende som kan pynte ditt barns soverom.

Zoolights produktsortiment blir større med tiden, og består av både pendler, vegglamper og bordlamper, som hver enkelt kommer i et nusselig design, som forestiller dyr. De søte, nusselige og enestående barnelampene kan fungere både som pynt og belysning til rommet.


Elefanten fra Zoolight


Elefanten er en av de meget populære lampene og den mest solgte i Danmark, ut i fra Zoolights sortiment. Elefant lampen er utstyrt med to lysfunksjoner, som er dagslys og nattlys, og samtidig med dette, er lampene barnesikret. Lampen kommer med en LED lyskilde, som gjør at lampen ikke blender, men utstråler et bløtt og behagelig lys. Lampen kan kjøpes i to forskjellige størrelser, som gjør det lett å innrede barnerommet med.

Mangler ditt barns soverom noe ekstra? Eller hva er ditt barns favorittdyr? Finn det blant Zoolights kjempeunivers av dyrelamper, som pynter soverommet så koselig.

Designet er også laget med utgangspunkt i at lampene skulle være barnevennlige og dermed skulle sikkerheten være i orden. De er derfor produsert i bløt plast, som ikke så lett går i stykker og alle bordlamper og de fleste av vegglampene har innebygget LED, så lampen blir ikke varm.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.