TIVOLI LIGHTS
Type
Farger
Material

TIVOLI LIGHTS

Gjennom 150 år har Tivolis lysmestre utviklet og raffinert den eventyrlige stemningen, som du finner på Tivoli. Erfaringene er brukt til å skape en rekke unike kvalitetsprodukter – som på alle måter vil lyse opp din hverdag. Med TIVOLI LIGHTS kolleksjon av lys- og dekorasjonsprodukter kan du året rundt skape dine egne magiske stemninger i hjemmet. Fra en diskret eleganse over varme og kos til en klar og strålende stemning av fest og farger. Enkelt, lett og vakkert.

Gjennom et nytt samarbeid blender Tivoli og lysfirmaet e3light opp for en ny tradisjon som vil tenne massevis av lysende øyeblikk i hverdagen. Rundt hele året. Med TIVOLI LIGHTS-serien er ambisjonen å gi inspirasjon og lyst til – med eksklusivt og funksjonelt lysdesign – å lage eventyrlige stemninger ute i de norske hjem.

Kjernen i TIVOLI LIGHTS designfilosofi oppstår fra den skandinaviske designtradisjonen med sitt krav om gjennomført kvalitet og finish, som også er ytterst populær i utlandet. Samtidig er deres mission å inspirere nordmennene og resten av Norden til å bruke deres stilrene og eksklusive lyskjeder og andre kreative løsninger i både vinter- og sommerperioden.

TIVOLI LIGHTS serien er spesialutviklet til bruk i private hjem og strekker seg fra diskrete klassiske til dekorative design med vakre og gøyale detaljer. Målet er at lys og lamper skal være enkle, lette og inspirerende å bruke i innredningen uansett sesong.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven