TIVOLI LIGHTS

Gjennom 150 år har Tivolis lysmestre utviklet og raffinert den eventyrlige stemningen, som du finner på Tivoli. Erfaringene er brukt til å skape en rekke unike kvalitetsprodukter – som på alle måter vil lyse opp din hverdag. Med TIVOLI LIGHTS kolleksjon av lys- og dekorasjonsprodukter kan du året rundt skape dine egne magiske stemninger i hjemmet. Fra en diskret eleganse over varme og kos til en klar og strålende stemning av fest og farger. Enkelt, lett og vakkert.

Gjennom et nytt samarbeid blender Tivoli og lysfirmaet e3light opp for en ny tradisjon som vil tenne massevis av lysende øyeblikk i hverdagen. Rundt hele året. Med TIVOLI LIGHTS-serien er ambisjonen å gi inspirasjon og lyst til – med eksklusivt og funksjonelt lysdesign – å lage eventyrlige stemninger ute i de norske hjem.

Kjernen i TIVOLI LIGHTS designfilosofi oppstår fra den skandinaviske designtradisjonen med sitt krav om gjennomført kvalitet og finish, som også er ytterst populær i utlandet. Samtidig er deres mission å inspirere nordmennene og resten av Norden til å bruke deres stilrene og eksklusive lyskjeder og andre kreative løsninger i både vinter- og sommerperioden.

TIVOLI LIGHTS serien er spesialutviklet til bruk i private hjem og strekker seg fra diskrete klassiske til dekorative design med vakre og gøyale detaljer. Målet er at lys og lamper skal være enkle, lette og inspirerende å bruke i innredningen uansett sesong.
Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.