Nude

Merket heter Nude fordi produktene deres primært er produsert i glass. Et materiale som er lett og enkelt – og det samme er Nudes design. Med sitt enkle uttrykk i både materialvalg og design ble navnet Nude født. Nettopp fokuset på glass som materiale gir Nudes lamper et stilrent design.

Nude distribueres av danske ROAM. I sin utvelgelse av produkter bryter ROAM med det tradisjonelle og det gir plass til autentisitet og til en ny anskuelse av design. Nysgjerrighet er drivkraften bak ROAMs tilgang til design og de går derfor helt nye veier i utvelgelsen av deres kolleksjoner.

Lampene i glass fra Nude er resultatet av ROAMs nysgjerrige og utradisjonelle tilgang til design og materiale.

Kontrastfylte og utradisjonelle glasslamper

Når merket designer lampekolleksjonen sin er det med fokus på kontrastene. Å skape det helt rette og stilrene designet er for Nude et spørsmål om å gå nye veier og å finne balansen mellom to kontraster. Eksempelvis mellom to materialer – det enkle glasset og den kraftige betongen eller kobberet.

Lidenskap for det ukjente – en kobberlampe kommer til Danmark  

At Nudes danske distributør ROAM går nye veier betyr at merket beveger seg vekk fra de tradisjonelle og kjente designideene. I stedet beveger ROAM seg mot det ukjente i deres søken etter nye materialsammensetninger, innovasjon og godt design. Det betyr at ROAM leter i hele verden etter merkets lampedesign. En søken som tar innovative og inspirerende lamper til Danmark – som for eksempel kobberlampen Mono pendel large smoke with cobber fra Nude. En lampe som nettopp kombinerer kontrastene kobber og røket glass i et stilrent design.
Viser 1 av 1 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.