Shoichi Uchiyama
Type
Farger
Material
Merke

Shoichi Uchiyama

Født: 1947
Kjente verker: Enigma pendlerne fra Louis Poulsen
Utdannelse: Designer  

Historie
Shoichi Uchiyama etablerte sitt eget firma "Shoichi Uchiyama Design Office", i 1977. Hans spesialitet var lysdesign. Shoichi Uchiyama's uttrykksform og design er inspirert av den minimalistiske japanske estetik og fremstår dermed meget stringent og funksjonelt.

Shoichi Uchiyama er flere ganger blitt belønnet for sine design. I 1984 fikk han "Good Design Award" i Japan, i 1985 fikk han tildelt "IF Award" i Tyskland, denne likedan i 2004 for Enigma 425, i 2006 fikk han tildelt "ARC" for beste produkt og likedan "IF Award"med Enigma 825.

Enigma-serien, er ifølge ham selv, et forsøk på å oppnå ”et mykt og blennfritt lys, variasjon av lysstyrken, skjønnhet i gradueringen og et behagelig lys, som gir oss en følelse av velvære.”

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven