Louise Campbell
Type
Farger
Farger
Material
Merke

Louise Campbell

Født: 1970
Kjente verker: Campbell pendle, Collage pendlen, Snow gulvlampen, LC Shutters, Alle for Louis Poulsen
Utdannelse: Designer ved Danmarks Designskole.

Historie
Louise Campbell er født i 1970 i København. Hennes far er dansk og hennes mor engelsk, så Lousie er vokst opp og utlært i begge land. Etter at hun ble ferdig på London College of Furniture i 1992, retunerte hun til Danmark og fortsatte sine studier om industrielt design ved Danmarks Designskole, hvor hun ble ferdig i 1995. I 1996 skapte hun sitt eget studie som hun har arbeidet med siden. Hennes hovedfokus er møbler og  lysarmaturer, men studiet har også involveret andre prosjekter innenfor innendørs design.

Louise Campbells arbeid er lekent og eksperimentelt. Hun har rykte på seg for å  forvrenge hverdagsprodukter og situasjoner på samme tid som hun går nye veier med materialer og produksjonsprosesser. Kombinasjonen av skandinavisk rasjonalisme og feminisme, og kanskje også hennes dobbelte statsborgerskap gir henne en usedvanlig fordel. Illustrerende kontraster er en tilbakevendende faktor i hennes arbeid.

Designstudiet er også kjent for i mindre profit-genererende aktiviteter. Foruten å være kurator og designer ved utstillinger har Louise Campbell deltatt i forskjellige aktiviteter som sikter på å gjøre designmiljøet bedre i Danmark. Blant disse aktivitetene finner vi ”Walk the Plank”, som er et samarbeid mellom 30 møbeldesignere og 60 møbelsnekkere, som alle har doneret sin tid og originale design til denne gode saken.

Der er få grunnregler studiet lever etter: Alltid starte fra scratch. Alt er mulig inntil det motsatte er bevist. Det må være en god grunn for alle beslutninger som tas.

Louise Campbell har bla. designet Campbell pendlen, Collage pendlen, LC SHutters pendlen og Snow gulvlampen for Louis Poulsen.

Blant de forskellige priser som Louise Campbell har vunnet er IF Product Design Award i gull som hun fikk for Campbell Pendlen i 2005. Denne ble designet spesielt for  Louis Poulsen Lighting.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven