Vipp – litt hell og mye kjærlighet

I 1932 vinner Holger Nielsen en bil som han selger, og for pengene kjøper han en metallpresser. Hans kone Marie eide en frisørsalong, og en dag sa hun til Holger: ”Jeg mangler et spann til salongen, kan du lage det?”.
Ute i verkstedet ble et spann formet, og det er den vi i dag kjenner som Vipp-pedalspannet.

Selskapet Vipp kan feire 80 års jubileum, og er i dag fortsatt et familieeid selskap som drives av Holgers datter Jette Egelund, hennes to barn, Kasper og Sofie, og 45 ansatte i København.

I dag produserer og designer selskapet Vipp tilbehør til hele hjemmet, og Vipp-spannet er fortsatt deres mest populære produkt.

Vipp-lamper

Med et sterkt og solid DNA har Vipp kastet seg over design av lamper. Lamper som er like rene i uttrykket som det klassiske Vipp-spannet.  

Innred med en Vipp-lampe, og få et solid og vakkert stykke design i hjemmet.

Gå på oppdagelse i det komplette Vipp-lampesortiment her

Les med videre og la oss ta deg med gjennom det lekre Vipp-lampesortimentet.
Vipp 524

Vipp 524

I blant deres mest populære lamper finner du Vipp 524. En vegglampe som er ideell over speilet på badet eller som vegglampe på soverommet. Vipp 524 er også kjent som Vipp Veggspot.

Se den populære Vipp 524-lampe her
Vipp 522

Vipp 522

Utover den lille fikse model 524 finner du også den rå og feminine Vipp 522 som er en vegglampe med en lang arm, som gjør den spesielt velegnet som leselampe ved sofaen, eller hvis du har en regulerbar seng der funksjonene vil bli utnyttet til det fulle.

Les mer om Vipp 522-vegglampen her
Vipp-bordlampe

Vipp-bordlampe

Vipp har designet to bordlamper, en klassisk skrivebordslampe og en bordlampe til kos. Vipp 521-skrivebordslampen kan plasseres på nattbordet, eller hjørnebordet ved sofaen, hvor den både kan skape kose- og lese lys. Vipp 530-bordlampen er så fin, og helt perfekt til vinduskarmen eller reolen. En form som nesten er retro, men et design og materialvalg som gjør den helt moderne og perfekt i den minimalistiske eller skandinaviske innredningen.
Vipp-pendel

Vipp-pendel

Når du ser Vipp-pendlene skal det ikke mye fantasi til for å forestille seg dem over kjøkken-øya, eller arbeidsplassen på kjøkkenet. Kanskje komplimentert av den klassiske Vipp-spann eller den populære Vipp-såpedispenser.
Vipp-pendelen kommer i 2 størrelser – Vipp 526, som er den største med en diameter på 29 cm og Vipp 528 med en diameter på 16,5 cm.

Kjøp din Vipp-pendel her
Vipp gulvlampe

Vipp gulvlampe

Til å fullføre det flotte sortimentet har Vipp også laget en vakker gulvlampe, den ser nesten ut som en stor utgave av den populære Vipp 521-bordlampen.
La Vipp-gulvlampen være din foretrukne leselampe eller la den få plass i rommet, som den vil innta med en eleganse – her er en gulvlampe du bare vil eie.

Les mer og la deg inspirere her

Lampemesteren – din Vipp-forhandler

Hos Lampemesteren finner du det komplette sortimentet av belysning fra Vipp. Vi jobber med å ha lampene på lager, slik at du raskt kan motta lampen din etter bestillingen.

Er du i tvil om hvilken Vipp-lampe du skal velge eller har andre spørsmål om Vipp-lampene, kan du alltid kontakte vår kundeservice på e-post info@lampemesteren.no eller telefon 96 750 477

Vipp-tilbud online

Hos oss har vi alltid et stort utvalg av lamper på tilbud, hold øye med tilbudene i vår tilbudskategori. Har du funnet en Vipp-lampe på tilbud et annet sted tilbyr vi 103% prismatch. Bare send oss en e-post med linken til nettbutikken som har satt produktet ned, så vil vi prismatche hvis det overholder våre betingelser.
Les betingelsene for prisgaranti her.